Party kellékek - Születésnapi meglepetések - Lánybúcsú és Legénybúcsú kiegészítők - Dekorációk és Tüzijátékok 

Kérdése van? Hívjon minket! +36301886337

Bérelhető Buborékfújó gép

bérelhető buborékfújó gép

Buborékfújó gép

Szeretnénk egyedivé tenni valamivel saját vagy gyermekünk partiját, de kifogytunk az ötletekből? Adott a jelmez, a fények, a jó zene és a füstgép is, de úgy érezzük, hogy valami még hiányzik? Ebben az esetben egy buborékfújó gép jó alternatívának bizonyulhat!

Bérelhető buborékfújó gépünk garantáltan képes arra, hogy emlékezetessé tegyen egy partit vagy egy fontos eseményt, felhasználása rendkívül sokoldalú, miközben közel sem csak gyerekek számára lehet ideális, hiszen a felnőtteket is játékosságra ösztönzi a használata.

Teljesítményéből fakadóan a buborékfújó gép lehet központi elem egy kisebb partin, de akár dekorációs céllal is használhatják a bérlők, nem kell hozzá más, csak a speciális folyadék, valamint a működtetéshez szükséges áramforrás, hogy utána folyamatosan árassza magából a buborékokat.

 

Milyen alkalmakra ideális egy buborékfújó gép?

  • Egy buborékfújó gép elsődlegesen gyerekzsúrokra, illetve a legkisebb korosztályt célzó partikra lehet jó választás, hiszen nincs olyan gyerek, aki ne szeretne buborékáradatban futkározni és mulatozni a kortársaival.
  • Természetesen a tinédzsereket és felnőtteket célzó partikon, különösen tematikus házi bulikon is nagyon emlékezetes élményt képes nyújtani egy buborékfújó gép beüzemelése. Nemcsak jó kedvet hoz, hanem emlékezetessé is teszi az eseményt.
  • Nagyszerű választás lehet egy buborékfújó gép olyan esetekre, ahol kisszínpados fellépésekre vagy színpad nélküli mutatványok és előadások során szükség lehet milliónyi buborékra.
  • A buborékfújó gép mindemellett akár dekorációs célokat is szolgálhat, például közkedvelt és keresett attrakció esküvőkön vagy eljegyzési partikon, amikor egyfajta hangulatfokozó szerepet kap, mindemellett a képeken és a videókon is jól mutat.
  • Kitűnő kiegészítő elem lehet többtucatnyi buborék a fotózásokon, valamint házi videók-, esetleg reklámfilmek készítésekor, ahol nemcsak kitűnő hátteret nyújthat a buborékeső, hanem gyakran az adott tematikát is képes nyomatékosítani.

 

Mennyibe kerül a buborékfújó gép bérlése? 

A buborékfújó gép bérleti díja 5500 forint naponta. Ezen felül a bérlőnek egyedül az eszköz működtetéséhez szükséges folyadékot kell megvásárolnia az üzemeltetéshez.

 

Időpontegeztetés

üzletünkben vagy a +36301886337