Party kellékek - Születésnapi meglepetések - Lánybúcsú és Legénybúcsú kiegészítők - Dekorációk és Tüzijátékok 

Kérdése van? Hívjon minket! +36301886337

Bérelhető Füstgép

bérelhető füstgép

Bérelhető Füstgép

Szeretnéd megidézni saját partidon vagy rendezvényeden a legvagányabb bulik hangulatát pontosan úgy, ahogyan azt az amerikai filmekben számtalanszor láthattuk? Akkor a megfelelő zene és fények mellett elengedhetetlen kellék lesz hozzá némi mesterséges füst is!

Kisméretű füstgépünk ehhez nyújt magabiztos hátteret! Tökéletes hangulatfokozó lehet kisebb partikon és egyéb rendezvényeken, miközben működése rendkívül egyszerű: csak néhány gombnyomás és rögtön árasztja magából a száraz füstöt, ami teljesen ártalmatlan az emberi szervezetre, sőt még légúti irritációt sem okoz.

A 3000 cft/perc teljesítménynek köszönhetően kisebb termekbe, apróbb színpadokra is ideális választás, de egy kerti partin vagy egy vad házibulin egyaránt megállja a helyét, működéséhez pedig nincs szükség másra, csak áramforrásra, valamint a webáruházunkban és üzletünkben elérhető speciális folyadékra.

 

Milyen alkalmakra ideális egy füstgép?

  • Kiváló alternatíva bármilyen otthoni közegben rendezett partin vagy házibulin, ha azt szeretnénk, hogy a meghívottak hónapokig csak erről beszéljenek. Igazi koncerthangulat egy születésnapi partin? Nem is kívánhatnánk ennél többet!
  • A füstgép bérlése jó választás olyan kisebb eseményekre is, amikor egy élőzenei fellépést szeretnénk megtámogatni hatalmas koncerthangulattal. Egy amatőr zenekar garantáltan a legnagyobb arénában érezheti magát egy ilyen eszköz mellett!
  • Természetesen olyan esetekben is jó választás a füstgép, amikor fotózáshoz, reklámfilm forgatásához vagy éppen egy házivideó készítéséhez lenne szükségünk mesterséges füsteffektre, ami extra hangulatot adhat a végeredmény számára.
  • Ezen felül minden olyan kisebb eseményre ideális, ahol adottak a fények és a jó zene, de szükség van még némi extrára a tökéletes bulihangulat érdekében.

 

Mennyibe kerül a füstgép bérlése? 

Füstgépünk napi bérleti díjjal rendelkezik, és alkalmanként 5500 forintba kerül. Ezen felül csak az eszközt működtető speciális folyadék megvásárlása jelent extra kiadást a bérlő számára.

Időpontegeztetés

üzletünkben vagy a +36301886337